| Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Сокиринці
Чемеровецького району Хмельницької області
ЖУРНАЛ
обліку бракеражу
сирої продукції
Розпочато «__» __________ 20__ р.
Закінчено «__» __________ 20__ р.
Дата, час отримання товару
|
Номер накладної
|
Поставщик
|
Номер ветеринарної довідки, сертифікату якості
|
Назва продукту
|
Кінцевий термін реалізації
|
Кількість
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дата, час реалізації
|
Кількість реалізованої продукції
|
Залишок
|
Дата, час реалізації залишку
|
Підпис кухаря
|
Підпис медичної сестри
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |