Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с. Сокиринці
Чемеровецького району Хмельницької області
ЖУРНАЛ
обліку бракеражу
сирої продукції
Розпочато «__» __________ 20__ р.
Закінчено «__» __________ 20__ р.
Дата, час отримання товару |
Номер накладної |
Поставщик |
Номер ветеринарної довідки, сертифікату якості |
Назва продукту |
Кінцевий термін реалізації |
Кількість |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дата, час реалізації |
Кількість реалізованої продукції |
Залишок |
Дата, час реалізації залишку |
Підпис кухаря |
Підпис медичної сестри |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|