Головна | Мій профіль | Вихід | Вхід Четвер, 25.04.2024, 10:56
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Наші спонсори [22]
Новини школи [793]
Нові файли
Модель школи
МЕТОДИЧНІ МАТЕРІАЛИ ДО ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ (для класних керівників)
Методичні рекомендації
Форма входу
Корисні посилання
















Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Ми живемо у непростий час.
13:29
Ми живемо у непростий час.

Ми живемо у  непростий час. Знецінюються гроші, втрачають значущість такі поняття як моральність, духовність, милосердя... У людей меншає  віра у свої сили, трапляються помилки в стосунках... Щирі люди стають мовчазними. Агресивні — повні голосу та сил.

Тому так стали вражати мене добропорядність, вміння робити справу, а потім про неї обмовитися кількома словами, конкретна допомога, а не співчуття на словах.

Завдяки меценацтву О.В.Гереги, ініціативи Вдовиченко Н.В., допомоги кандидата у депутати до обласної ради від партії «За конкретні справи» Павлишиної С.А та директора школи Задоянчука А.В. батьки й  учні закладу мали можливість 18 жовтня відвідати Почаївську Лавру. Екскурсійна поїздка була проведена за допомогою штабу партії «За конкретні справи».

Ті, що за розвиток духовності дитячих сердець, — можуть нам позаздрити. Ми поглядом і душею змогли торнутися намолених місць, ще раз пройти шляхом подвигу Іісуса заради людей, запитати себе, чи правильно ми живемо в суспільстві і зрозуміли, що те місце, що болить від неправди, жорстокості,  суперечок, називається душею. Особливість цієї поїздки ще  й в тому, що у тісному спілкуванні біля святинь єдналися мама і син та донька, дідусь та внуки, сусіди, діти й вчителі. Молоде покоління вчилося традиціям та звичаям українського народу, старше покоління показувало приклад, відчувало свою відповідальність за дитячі та юнацькі душі.

Знайдуться й ті, що звинуватять нас у непатріотизмі, скажуть, що Лавра належить до Московського патріархату...

Тих, хто бачить Лаврську дзвіницю в тумані, хто здивований тим, що цілюще озеро біля монастиря святої Анни обміліло, хто вражений тим, скільки людей стоїть в черзі, щоб помолитися в печері святого Іова і покаятися в своїх земних неправильних справах, не відвідують такі думки. Чомусь думається про те, що й природа дає нам вказівку про наші  сумні справи, про негаразди між людьми, що міліють людські серця та душі, бідніє розум та тіло.  Власне, зараз головне те, що не всі люди на Землі думають про матеріальне збагачення, що тисячі людей здійснюють паломництво заради того, щоб помолитися за мир і спокій в Україні, за своїх рідних...

Хочеться подякувати й шоферу Кушніру Володимиру, професійне виконання своїх обов’язків якого дало нам можливість почуватися в дорозі безпечно і комфортно.

 

Заступник директора з навчальної роботи

Сокиринецької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Басіста В.Я.

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 312 | Додав: Zadoyanchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright Сокиринецька ЗОШ © 2024 | Зробити безкоштовний сайт з uCoz